TanTúra

Túra célja: friss jogosítvánnyal rendelkező hajóstársaink számára lehetőséget biztosítunk túravezető irányításával a Balatonnal és más kikötőkkel való megismerkedésre, a tanfolyamon tanultak gyakorlására. Megtanulunk olyan dolgokat, amelyekre a tanfolyam alatt nem volt idő: horgonyzás, kikötés idegen kikötőben, irányra vitorlázás, útvonal tervezés, stb.
Ezen kívül egy remek társasági program hasonló érdeklődésű résztvevőkkel. 😉

Túra időpontja: 2024-ben bármelyik hétköznap előzetes egyeztetés után  (3 nap, 3 éjszaka előző esti beköltözéssel)

Indulás és érkezés: Balatonföldvár

Túra célpontja: szélirány és szélerősség függő, Nyugati- vagy Keleti medence)

Túra hajók: az oktatásnál megismert Sudarak (Kéksudár, Admirális, Nessie)

Alvás a hajókon, étkezés: önellátás. A programokat, kirándulásokat közösen tervezzük, de minden fakultatív, aki akar, részt vesz rajtuk.

A túra ára hajóra lett kalkulálva, így mindenki eldöntheti, hány fővel kíván együtt aludni.

A sudarakban 4 fekhely van, de kényelmesen 3 fő fér el, mivel az orrágy elég keskeny két embernek és valahova a sporttáskákat is pakolni kell…

TARTS VELÜNK TE IS!

Sudár típusú hajó ára a 3 napos túrára: 180.000,- Ft, (két fő esetén ez 90.000,- Ft / fő, 3 embernél 60.000,- Ft /fő), amely magában foglalja a hajó bérleti díját, a balatonföldvári kikötőben ingyenes autós parkolást a túra idejére, az úthoz szükséges üzemanyagot, valamint a túravezető tiszteletdíját.

Nem foglalja magában a nem-Bahart kikötőkben töltött vendégéjszakák árát (kikötőtől függően 12-15.000- Ft / éjszaka/ hajó), az étkezéseket és az ágyneműt, valamint a fakultatív programokon a belépők árát. Nem foglalja magában az esetleg igényelt hajóvezető napidíját.

A Bahart kikötőben való kikötés ingyenes.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel, hogy biztosan ne maradj le a következő túráról!