A hajózásra alkalmatlan téli hónapokban lehetőséget kínálunk a kishajó-vezetői képesítést megszerezni vágyóknak, hogy elsajátítsák az ehhez szükséges elméleti anyagot, és abból akkreditált hatósági vizsgát tegyenek.

A foglalkozásokat akkreditált e-learning rendszer segítségével tartjuk

Az elméleti képzés: Videós előadások és online gyakorló tesztek segítségével
Vizsga helye: A KAV (Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont) SZEV vizsgaterem (Budapest, Váci út 188.)
Időpontok: minden hétfőn vagy szerdán NKH-s nyitott vizsga, valamint a képzőszervi vizsgaidőpontok (lsd. honlap Időpontok)

A jó idő beköszöntével így nekik már nem kell „magolni”, csak gyakorlati képzést kapnak balatonföldvári bázisunkon, és vizsgázniuk is csak gyakorlatból kell. A télen elméleti vizsgát tett hallgatóinknak elsőbbséget biztosítunk tavaszi kurzusainkon. 

Az elméleti és gyakorlati vizsga között nem telhet el 18 hónapnál hosszabb idő.

A budapesti elméleti képzés ára: 29 900 Ft.

Csak gyakorlati képzés

Ez az opció csak a Budapesten elméleti vizsgát tett hallgatóink számára elérhető(!), a téli elméleti képzés „befejezése”. Számukra a gyakorlati oktatás a mindenkori két első tanfolyamunk időpontjával esik egybe (előzetes egyeztetés alapján). Amíg a többiek délelőtt elméleteznek, addig nekik egész napos gyakorlati oktatás folyik, így a rendkívül intenzív tanulás révén alaposabb gyakorlati tudásra lehet szert tenni a két hosszú hétvége alatt.

Vitorlás gyakorlati oktatás ára: 90 000 Ft
Kisgéphajó gyakorlati oktatás ára: 40 000 Ft