A Holovits Vitorlásiskola a Hajózási Hatóság által akkreditált képzőszerv, amely kedvtelési célú, szolgálati valamint hivatásos tanfolyamok szervezésével és lebonyolításával foglalkozik. Valamennyi tanfolyamunk hatósági vizsgával zárul.

  • Vitorlás és kisgéphajó-vezetői tanfolyamaink a Nemzeti Közlekedési Hatóság által jóváhagyott, akkreditált tanfolyamok.
  • A tanfolyamainkon megszerezhető hajóvezetői engedély nemzetközi minősítésű, a Balatonon kívül érvényes Európa belvizeire (folyóira, tavaira) 20 méteres hajóhosszig és 12 fő befogadó képességig.

Vitorlásiskolánk balatoni tanfolyamai áprilistól októberig folyamatosan zajlanak, az oktatás és a vizsga helyszíne egyaránt Balatonföldvár, a Balaton legnagyobb kikötője. A kurzusok időtartalma 6 nap+2 nap vizsganap (az elméleti és a gyakorlati vizsga más-más napon van), amely  júliusban "hat nap egyben" formában, az év többi időszakában az évek során kedveltté vált két hosszú hétvégés változatban (péntek, szombat, vasárnap + szombat, vasárnap + 2 nap vizsga) kerülnek lebonyolításra.

  • A téli hónapokban Budapesten szervezünk csak elméleti kurzust, amely elméleti vizsgával zárul.
  • 2012-től lehetséges az elméleti hatósági vizsgára való felkészülés távoktatással.

A tanfolyamainkon végzett hallgatóink számára kedvezményes hajóbérlési lehetőséget kínálunk a vizsga után.

Árak, időpontok »

Jelentkezés »