A Porthole.hu-n megjelent egy cikksorozat (1. rész2. rész3. rész), melyben a szerző (kinek engedélyével tesszük közzé írásait) egyértelműen jelezte:

„A történet és a benne szereplő személyek a képzelet szüleményei, amennyiben mégis bárki hasonlóságot vél felfedezni bármely általa ismert személlyel, az csupán a vak véletlen játéka lehet!”...de mi azért valahogy mégis magunkra ismertünk ;-)

 

2013. áprilisának első hétvégéjén a Gellért Szállóba költözött a Balaton. A retro hangulatú rendezvény - melyet Dj. Smash fergeteges zenéje és Léber Barbara fürdőruha bemutatója tett forró hangulatúvá-, felidézte a balatoni nyaralások hangulatát. A több mint 50 kiállító a galériás aulában és számos rendezvény teremben várta a nyári hangulatra áhítozó látogatókat. A balatoni régió legnevesebb borászai és kézműves sörfőzdéje mellett számos neves étterem, sajt- és csokoládé manufaktúra kínálta portékáit, iparművészek által tervezett ékszerek, faragott fa szobrok és számos balatoni szálloda akciós kínálata várta a látogatókat.

A Holovits Vitorlásiskola közös standon állított ki a sporttaborok.com vitorlás gyerektáborokat szervező céggel, ahol 7%-os kiállítási kedvezménnyel kedveskedtünk a nálunk regisztrálóknak idei vitorlás tanfolyamainkra.

A rendezvény rendkívül jó hangulatú és sikeres volt, találkozunk jövőre ugyanitt!

Aqua Magazin 2011. tél: interjú Holovits-Bach Évával, a Holovits Vitorlásiskola vezetőjével.

 

"Holovits György, vagyis Gyúró, a harmincadik magyar bajnoki címét szerezte. Ezzel hazai csúcstartó."

 

Az alább cikk a Vitorlázás magazin 1986. júliusi számában jelent meg.
Holovits György (Gyúró) számol be az 1982-es, Kielben történt hajótörésük történetéről.