Vitorlás élmény ajándékba

Ezt a túrát elsősorban azoknak ajánljuk, akik ismerkedni szeretnének a hajózással, esetleg megfordult a fejükben a”hajós jogsi” megszerzése, de még nem tudják biztosan, mennyire fog tetszeni nekik a hajózás és szeretnék elkötelezettség nélkül kipróbálni azt.
A Naplemente Túra romantikus hajózási lehetőség pároknak, vagy felejthetetlen családi program Balatonföldváron nyaralóknak.

A túra Balatonföldvárról indul 6 személyes vitorlás hajókkal, melyeket kormányosok vezetnek, igény esetén három hajónkon akár 15 fő is kényelmesen elfér. A főszezon bármely napján indulhatunk 19:00-21:00 között , a hajózás időtartama 2 óra. A túra lefoglalásához előzetes időpont egyeztetése szükséges.

Hajófoglalás telefonon vagy e-mail-ben »

A túra szélsőséges időjárási viszonyok között NEM indul.

Utunk során a Balaton nyugati medencéjében hajózva megcsodáljuk a Badacsony felett lenyugvó napot. Emellett lehetőség van - kapitányunk felügyelete mellett –vezetni a hajót vagy kipróbálni a vitorlaállítás manővereit, így kínálva remek lehetőséget a vitorlázással való ismerkedésre, vagy egy romantikus estére.

A túra ára

15 000 Ft/hajó  (hajónként 5 fő jöhet)

Vegyen ajándékutalványt!

Amennyiben a túrát meglepetésként, ajándékba kívánja adni, erről egy ajándékutalványt küldünk Önnek, amely az ajándékot „kézzelfoghatóvá” teszi.

Az ajándékutalvány pénzre nem váltható át, de a Holovits Vitorlásiskola más szolgáltatásaira beváltható.